AKTUELNO

Više od dve trećine njegovih hitova ne bi uspelo da u pitanju nisu lepe pevačice koje znaju posao - napisala je bivša članica grupe.

Ljiljana Nikolovska, nekadašnja pevačica grupe "Magazin", već 25 godina živi u Americi, ali je rešila da na društvenoj mreži Fejsbuk iskaže mišljenje o osnivaču ove grupe, Tončiju Huljiću.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, čini se da nakon odlaska iz grupe, Ljiljana nema najlepše mišljenje o svom dugogodišnjem saradniku.

- ABBA upravo izjavila da pesme koje su nekada radili "ne bi prošle na današnjem tržištu". Znači efektivno nikad nisu kreirali ništa što će se pamtiti i ostati iza njih. Bez evergrinova. Šalim se, nisu oni nego Tonči - napisala je Ljiljana u statusu, ne sluteći da će to izazvati polemike na ovoj društvenoj mreži.

Kako su njeni pratioci komentarisali ovu objavu, pevačica se nadovezala i otkrila šta zaista misli o Huljiću.

- Hulja ima takozvani pevački kompleks autora. Otuda sve one bombastične izjave o okupljanju "njegovih" pevačica u čopore i na hrpu. Nikako da se pomiri sa tim da nije jedini faktor. Ljuti ga kad mu pevač "nepošteno" oduzme središte pažnje jer muzičari i vokali po njemu nemaju apsolutno nikakvu kreativnu ulogu. Da nije njega, ne bi bilo muzike - napisala je nekadašnja ćlanica grupe i dodala:

- Više od dve trećine njegovih hitova ne bi uspelo da u pitanju nisu zgodne devojke koje znaju posao i beskonačno promovisanje.

Nekadašnja pevačica stala je u odbranu koleginica koje su je kasnije zamenile u ovu grupu.

- Nemojte mi blatiti cure. Trude se da prežive na tako malom prostoru s tri pevača po glavi stanovnika i stvarno im skidam kapu. I za uspeh i za upornost. Kome se šta sviđa, nebitno je - napisala je Nikolovska.

Autor: M. Đurović

#Ljiljana Nikolovska

#Tonči Huljić

#pevačica

'