AKTUELNO

Pevačica novčanice vadila iz torbe i bacala pred kolegom.

Folk pevačica Zlata Petrović važi za damu sa javne scene koja na svojim nastupima pravi pravi štimung i dovede atmosferu do usijanja. Isto tako poznato je da je pravi veseljak i da voli da dobije, ali i da da bakšiš. Zlata se nedavno odlično provela na jednom slavlju u Šapcu, a sav svoj novac tom prilikom dala je muzičarima i kolegi pevaču Radiši Trajkoviću Đaniju.

Foto: Pink.rs

Tim povodom, kontaktirali smo pevačicu kako bi saznali koliko je dala para data kolegi Đaniju i kako su se svi proveli.

Bili smo kod jednog našeg mnogo dobro prijatelja, kao da mi je brat, kao da mi je familija... Pravio je 18. rođendan svom sinu, gde smo bili Vanesa, Đani i ja. Ja sam radila noć ranije do jutra, nisam spavala ni dva sata. Kad sam došla tamo, bilo je predivno i super. Međutim, meni je ponestalo glasa, nisam mogla da pričam, a kamoli da pevam, jer mi je ponestalo glasa - započela je Zlata priču za Pink.rs.

Foto: Prinscreen Youtube/Pink.rs

Kada je Đani pevao pesmu 'Nas trojicu majka ima', ja sam ustala naravno i počela da se veselim rukama i vadila sam pare, ali zaista to nisam planirala. Mene je samo ta emocija ponela i lepo mi je bilo. Sve što sam imala u torbi u tom trenutku ja sam dala - rekla je pevačica za naš portal.

Foto: Prinscreen Youtube/Pink.rs

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Zlata Petrović

'