AKTUELNO

Najbolji svetski di-džejevi, hitmejkeri i rok legende osvojiće Petrovaradinsku tvrđavu.

Još tačno 149 dana deli nas od još jednog Exit festivala, koji se ove godine održava od 6. do 9. jula, pod sloganom "Summer of Love", a organizatori su već uspeli da naprave pravu pometnju, objavivši nova imena koja će nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Nakon što je prošle godine nastupio po drugi put na čuvenoj Dens areni, neprikosnoveni lider svetske tehno scene Solomun se vraća i to zajedno sa mladim di-džejem Diksonom.

Foto: Promo

Dva najbolja di-džeja današnjice udružiće se i sa svim posetiocima dočekati jutro na Dens areni 7. jula uz poseban "Back2Back Sunrise Set", ali tu iznenađenjima nije kraj.

Pre dve godine britanska elktronska grupa "Faithless" zatvorila je Exit festival na Mejn stejdžu, a ove godine, publika će imati priliku da čuje di-džej set na Dens areni.

Foto: Printscreen Youtube

Tvorac hita "Human", Rori Grejem, poznatiji pod umetničkim imenom Rag'n'Bone Man, koji je proglašen za najboljeg "novajliju" u ovoj godini, nastupće 9. jula na Mejn stejdžu i na taj način pružiti najbolju završnicu ovog popularnog festivala.

Foto: Printscreen Youtube

I australijski hit trio "RÜFÜS" imaće svoj nastup 6. jula na Dens areni, a uskoro se očekuju nova imena koja su potvrdila svoj dolazak na najbolji evropski festival.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, nastup na petrovaradinskoj tvrđavi potvrdio je jedan od najnagrađivanijih muzičara svih vremena, rok ikona Lijam Galager, koji će otvoriti Exit festival. Pored njega, nastupiće i nemački tehno producent Pol Kalkbrener, engleski kantautor Džej Bag, vodeći svetski di-džej Hardvel, ali i popularna imena tehno i haus scene - Djuk Dumont, Robin Šulc, Hot Since 82, Alan Voker, ali i mnogi drugi.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, nastup na petrovaradinskoj tvrđavi potvrdio je jedan od najnagrađivanijih muzičara svih vremena, rok ikona Lijam Galager, koji će otvoriti Exit festival. Pored njega, nastupiće i nemački tehno producent Pol Kalkbrener, engleski kantautor Džej Bag, vodeći svetski di-džej Hardvel, ali i nova imena tehno i haus scene - Djuk Dumont, Robin Šulc, Hot Since 82 i Alan Voker, ali i mnogi drugi. Ove godine, Exit festival, od 6. do 9. jula, slavi pola veka od čuvenog "Leta ljubavi" i događaja iz 1967. godine kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet.

Ove godine, Exit festival će od 6. do 9. jula slaviti pola veka od čuvenog "Leta ljubavi" i događaja iz 1967. godine kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet.

Autor: M. Đurović

#Exit festival

#Festival

'