AKTUELNO

Mnogi je na društvenim optužuju da vara narod i da na taj način za sebe pribavlja novčanu korist.

Jelena Njegomir Grahovac, ćerka pevačice tradicionalne muzike Merime Njegomir, skrenula je ovih dana pažnju javnosti na neobičan način. Naime, Jelena ima Jutjub kanal, na kome redovno kači snimke u kojima govori ljudima kako da zarade i privuku novac, zbog čega je postala predmet podsmeha naroda koji koristi popularne društvene mreže.

Foto: Printscreen YouTube/TRAGOM DUSE

Klip koji je izazvao najviše pažnje je onaj u kome se Jelena tapka po glavi, licu, vratu i pazuhu kako bi izazvala bolje vibracije i tako privukla novac u život. Grahovac je, kako domaći mediji navode, nekoliko godina u ovom poslu, a čak organizuje i seminare na kojima uči ljude da bolje "vibriraju" i to naplaću oko 40 evra.

Ja volim novac i rado ga dajem, a on mi se umnogostručeno vraća. Univerzum je pun obilja. Kad god mi nešto zatreba, znam da će mi biti obezbeđeno. Moji prihodi konstantno rastu. Ja zaslužujem novac i ja volim novac - govori Merimina ćerka u klipu koji je postao hit na društvenim mrežama, a većina ljudi joj se podsmeva.

Foto: Printscreen YouTube/TRAGOM DUSE

Slične metode koristi i njena koleginica iz Hrvatske, Ana Bučević, za koju se navodi da ju je ministarstvo zdravlja Hrvatske otpužilo za nadrilekarstvo.

Foto: Printscreen YouTube/SAFARI DUHA

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Merimom, kako bismo od nje dobili komentar.

Što mene zovete? Hvala, ne, ne stvarno (ne želim da komentarišem) - odgovorila je pevačica i spustila slušalicu kada smo je pozvali kako bismo proverili kako reaguje na brojne negativne komentare i optužbe na račun njene ćerke.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Jelena Njegomir Grahovac

#Merima Njegomir

'