AKTUELNO

Ovo je detalj o kom nikada nije pričala.

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" bivšu zadrugarku Ljubu Pantović, sa kojom razgovara o svim aktuelnostima iz njenog života, kao i o njenom učešću u "Zadruzi 2". Gledaoci takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i pitaju Ljubu sve šta ih zanima.

Kako smo dospeli u posed fotografija na kojoj Ljuba drži svoju ruku nad svojim izabranikom, a na prstu je blještao prsten, voditelj Darko upitao ju je da li je to verenički prsten, a onda je Pantovićeva odlučila da ponovo ostane misteriozna.

Foto: TvPink Printscreen

To je bio poklon, kad je rekao moj prijatelj da ću biti svetski šampion i otkad sam dobila taj prsten nikad ga ne skidam. Ja sam tad bila novajlija, i taj raspored kamena ima značaj - ispričala je Ljuba.

Međutim, voditelj Darko ju je upitao za značaj drugog prstena, koji Ljuba nosi na mestu gde se inače po ustaljenim pravilima u narodu stavlja verenički.

Dugo stoji, ni njega ne skidam, puno mi znači, ako ništa drugo, napravićemo žurku da se super provedemo - tvrdila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Ljuba Pantović

#Zadruga 2

'