AKTUELNO

Ovo se Biljićevoj neće svideti!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" bivše zadrugare Jovanu Tomić Matoru i Boru Santanu, sa kojima razgovara o svim aktuelnostima iz njihovih života, kao i o njihovom učešću u "Zadruzi 2". Gledaoci takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i pitaju zadrugare sve što ih zanima.

Bora se dotakao tokom emisije i situacije sa Nadeždom Biljić. Naime, Pinkova zvezda je pred kraj rijalitija izjavila da je imala intimne odnose sa Borom, pa je Santana sada otkrio da se to zapravo nije desilo samo jedanput.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je šokiralo da je ona to uopšte pomenula. Matora je to znala takođe. Napravila je problem, ona je mene blokirala. Kada smo mi izašli, nakon što je ona priznala, neki ljudi su joj napakovali u glavi da sam ja nešto loše pričao o njoj. Ja sam za tu devojku pripremio pesmu, i spot, sve bih ja platio. Ima poštovanje od mene, to kad se desilo, desilo se dva, tri puta, nije samo jednom. Ali ostali smo drugari, ona je posle našla momka, sedela je i sa mojom devojkom - ispričao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

O. B.

#Zadruga 2

'