AKTUELNO

Mislim da li možemo da očekujemo da pogađaš sve rupe - provocirala je jedna od takmičarki.

Poslednji takmičar u večerašnjoj emisiji ''Izvedi me'' je Nenad Kanazir (36) iz Novog Sada. Kao i prethodna dva takmičara ni Nenad posle predstavljanja nije dobio nijedan crveni taster.

- Na prvi pogleda mi se sviđa. Lep čovek. Kršan momak - rekla je Kaća L.

Foto: TvPink Printscreen

- Baš razmišljam. Mnogo mi je poznata faca. Čekam da vidim prilog. Gde li smo čuvali ovce zajedno, ja ne znam - istakla je Bojana.

- Vidim ja, rađa se ovde i ljubav i šunka i kulen - našalio se Andrija.

Nenad je ubrzo na papiriću napisao ime devojke koja mu se dopada, a onda je usledio  prilog o njemu.

Foto: TvPink Printscreen

- Sa 11 godina sam počeo da igram bilijar. Napredovao sam i bio juniorski šampion. Ja sa ljubomoran, ali u granicama normale. Po meni, svako treba da ima društvo, i kompromis sve rešava. Moj životni moto je bolje 50 posto nečega nego 100 posto ničega - istakao je Nenad, a potom dobio nekoliko crvenih tastara.

- Ne volim plave i smeđe momke. Velika je razlika u godinama ja sam detence za tebe - rekla je jedna od devojka.

- Ovo je i na moj račun i ja sam mator - našalio se Andrija u svom stilu.

Foto: TvPink Printscreen

Još neke devojke otkrile su da i njima predstavlja problem velika razlika u godinama, ali i ljubomora.

- Vidim da igraš bilijar i zanima me koliko si dobar. Mislim da li možemo da očekujemo da pogađaš sve rupe - provocirala je Tanja.

- Šta da joj kažem? Iskustvo je na mojoj strani. Kad već kažu da sam mator, da imam i neke prednosti - odgovorio je takmičar.

- Dečko je moderan, ne gleda godine. Dosta mi je toga godine pa godine. Dečku skidam kapu. I ja sam Vojvođanka i sve mi je okej - iskrena je bila Slađa.

I ovaj takmičar imao je svojih pet minuta da fascinira takmičarke.

Foto: YouTube screenshot

- Nešto sam vam napravio i rešio sam da vam to pokažem, mada je izuzetno teško za 30 sekundi. Nema šanse. Imam nešto spremno pa ću vam dati - rekao je Nenad i potom podelio takmičarkama napravljene papirne ruže.

Takmičar se odlučio da bira između Sanje R. i Sanje. Andrija mu je otkrio da jedna od njih dve mrzi glupe, ružne i dosadne muškarce.

- Koja od vas dve bi imala hrabrosti da dođe sada odmah i poljubi se ovde sa mnom sada - zanimalo je Nenada, a njih dve su zajedno odbile. Takmičar se na kraju odlučio za  Sanju, nakon čega su zajedno odšetali iz studija.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Autor: B. R.

#Izvedi me

'