AKTUELNO

Priča se da je pevač svoju suprugu prevario više puta,pa je ona bila primorana da izađe u javnost i kaže štošta!

Već duže vreme folk pevača Milana Topalovića Topalka bije glas da svoju suprugu Vesnu vara na svakom koraku, u šta ona ne želi da veruje.

Foto: Andrej Nihil

Iako su se nekoliko puta u domaćoj štampi pojavila svedočenja brojnih devojaka koje tvrde da su bile sa njim, Vesna Topalović ostala je pri svom stavu da je u njenom braku sve u najboljem redu, a novinski natpisi je uopšte ne dotiču.

Foto: Instagram

U mom braku sve funkcioniše kako treba. Mi znamo kakav je naš brak, kako živimo, a šta će drugi reći, nas to ne zanima. Mi smo jedno drugom velika podrška i priče ne mogu da unište našu sreću. Sve to što se piše o njegovim prevarama nije istina. Ja nikada nisam osetila ili primetila da me vara, a nisam našla nikakav dokaz, pa prema tome, nema potreba da mu ne verujem kada kaže da je sve to samo rekla - kaže Vesna, koja ne veruje čak ni paparaco fotografijama na kojima je njen suprug u društvu drugih dama.

Foto: Instagram

- Ma kakve slike? Pa danas svaka devojka koja je njegov obožavalac može da stane i da se slika sa njim. To je sasvim normalno i ne vidim tu ništa čudno - kaže gospođa Topalović.

Autor: D. Tanasijević

#Milan Topalović Topalko

#Prevara

#pevač

#pevačica

#vesna topalović

'