AKTUELNO

Zakonita supruga Milutina Mrkonjića više ne može da podnese medijski pritisak, zbog čega je zahtevala od nevernog muža da je uzme u zaštitu.

Veliku prašinu podigla je informacija da je Milutin Mrkonjić izbacio svoju zakonitu suprugu Dašu iz porodičnog stana i smestio je hotel, u kojem već tri meseca živi. Mrka je, navodno, naumio da u svoj porodični dom useli majku i sina pevačice Ane Bekute, sa kojom je već tri godine u romansi, a sa Dašom je, uprkos svemu, uspeo da ostane u dobrim odnosima.

Foto: Instagram

Mrka je otvorio dušu i priznao da mu se supruga, koja već tri meseca odseda u jednom prestoničkom hotelu, požalila da joj je u velikoj meri narušen mir nakon što se za skandal pročulo, zbog čega je tražila da je uzme u zaštitu.

Foto: Tanjug

Fantastično se slažemo! Moja žena nikad nije dozvoljavala da nam novinari dolaze, jednostavno nije iz tog sveta. Ne voli da se eksponira. Nikad nisam mogao medije da dovedem kući jer ona nije želela, a ja sam to poštovao. Rekla mi je da novinari stalno sede u hotelu i pokušavaju da je uslikaju i traže intervju, ali ona će im namerno kontrirati. Zvala me je danas i zakukala: "Molim te, zaštiti me!", a ja je pitam: „Kako da te zaštitim?". Ma, ostavite je na miru! Nije fer ni zbog Ane - priznao je Mrka.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Bekuta

#Milutin Mrkonjić

#Političar

#pevačica

'