AKTUELNO

Uvek sjajno raspoložena pevačica uspela je da na sebi svojstven način zabavi goste na jednoj svadbi i za sat vremena zaradi 4.000 evra.

Poznato je da temperametna pevačica Dara Bubamara gde god da se pojavi priredi provod za pamćenje, a posebno se trudi da atmosferu dovede do usijanja na velikim svadbenim veseljima, gde u rekordnom roku za svoj nastup dobije vrtoglavi iznos novca o kojem prosečni građani Srbije mogu samo da sanjaju.

Foto: Printscreen

Ona je svojim hitovima uspela da očara sve zvanice na jednoj svadbi u prestonici, ali i roditelje mladenaca koji nisu štedeli evre kako bi pred stotinama gostiju pokazali svoje bogatstvo.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Kao što se na video-snimcima koji su preplavili društvene mreže vidi, Dara je imala pune ruke posla - zbog ogromog broja novčanica kojom su je gosti darivali, pevačica više nije imala mesta za skladištenje deviza, pa ih je gurala u svoje bujno poprsje.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Kada su to videli veseli gosti, rešili su da pomognu pevačici u nevolji, pa su joj veliku količinu novčanica od po stotinu evra gurali u dekolte, što je veseloj Dari bilo veoma simpatično, zbog čega je sebe mašinom za novac.

Ovo je bankomat - kroz smeh je viknula Dara i pokazala na svoje grudi, te tako nasmejala sve goste.

Spekuliše se da je Dara za samo jedan sat svog nastupa uspela da dobije oko 20.000 evra, a deo njenog performansa koji puno košta pogledajte u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#pevačica

#svadba

'