AKTUELNO

Staniji neće biti svejedno zbog njenih odgovora.

Maja Marinković je zauzela visoko peto mesto tokom takmičenja u rijaliti programu "Zadruga 2", a milionski auditorijum je zasenila aferom "šerpa", ali i svojim odnosom sa rijaliti prijateljicom Stanijom Dobrojević.

Marinkovićeva je kao i uvek bila raspoložena za priču, a ovoga puta je ekipa našeg portala odigrala sa njom veoma zanimljivu igricu, prilikom koje je bivša zadrugarka otkrila veoma intrigantne detalje o sebi.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Naime, Maju smo upitali sa kojim od bivših zadrugara bi imala s*ks, sa kim bi želela brak, a koga bi ubila. U prvom krugu su se među ponuđenima našli Marko Marković, Marko Miljković i Marko Petrušević.

S*ks - Marko Marković, brak - Marko Petrušević, a ubila bih Marka Miljkovića. Nisam zaboravila na naše svađe, preko nekih stvari sam prešla, smatram da svako govori o sebi, a ja sam apsolutno za sve ostala dosledna sebi. Smatram da ne treba da nastavljamo rat, to će biti stopirano, ali ne priliči mu da onakve reči izgovori jednoj devojci - rekla je Maja, a onda dodala šta misli kako će reagovati Stanija kada ćuje da je izabrala njenog dečka za vrelu akciju:

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Iskreno, te muškarce sam imala ponuđene, tako da sam ovakav izbor napravila pošto su oni u opticaju. Ja imam petlju da na sve odgovorim - dodala je Marinkovićeva.

U drugom krugu naše igrice, Maja je birala između Bore Santane, Vladimira Tomovića i Branislava Radonića Brendona, a evo kako je odgovorila:

Ja Brendona mnogo volim, on mi je bio najbolji drug u "Zadruzi". Brak - Vladimir Tomović, smatram da je on dobar i ispravan dečko. S*ks - Brendon i Bora - linč - rekla je Maja, a onda je objasnila zbog čega je napravila ovakav izbor:

Foto: TvPink Printscreen

Vladimir je Stanijin bivši dečko, mislim da je to završena priča. Ja sam se dopisivala sa Vladimirom Tomovićem po izlasku, ali naravno drugarski, smatram da je on mnogo dobar dečko, gotivim ga. On ima taj zaštitnički stav, smatram da je muškarac po mojim kriterijumima, tako da bih naravno izabrala njega od ponuđenih - dodala je ona.

U trećem krugu su se našli Sloba Radanović, Anđelo Ranković i Nemanja Đerić Đekson, a na Maji je bila veoma teška odluka.

Imam lepo mišljenje o njima, ali kada bih morala da biram... Sloba - s*ks, Anđelo - brak i Đeksone, izvini, šta da ti kažem, njega obožavam - rekla je Maja u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Pročitajte još: SVE ŠTO SAM REKLA, BILA SAM U PRAVU: Maja progovorila o VELIKOM SUKOBU koji je imala sa Stanijom zbog Marka Markovića! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. Božović

#Maja Marinković

'