separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

REKLA, PA POREKLA! Stanija obećala da neće imati javnu vezu posle kraha ljubavi sa Filipom Panajotovićem, a onda je naišao Marko Marković! (VIDEO)


Nije joj bio problem da prizna neke stvari.


U emisiji "Zadruga - Narod pita" bivši zadrugari Stanija Dobrojević, Marko Marković, Maja Marinković i Marijana Zonjić odlučili su da se suoče sa gledaocima. Iako su mesecima unazad intrigirali javnost zbog odnosa kakve su imali, bivši zadrugari progovorili su o detaljima koji su sve interesovali.

Autor: TvPink Printscreen

Voditelj je spomenuo Filipa Panajotovića sa kojim je Stanija bila na "Farmi". On je zamolio Staniju da povuče paralelu i napravi razliku između Filipa i svog sadašnjeg dečka Marka Markovića.

Nisam u tom pravcu razmišljala. Jedino slično je što je veza javna. Osećala sam se kao medijska marioneta. Rekla sam sebi da nikad više neću ući u javnu vezu. Nije ta veza uspela jer sam bila u Americi. Sad mi je sve lepo i funkcionišemo - rekla je Stanija, a onda je otkrila kada će upoznati Markovu porodicu:

Autor: TvPink Printscreen

Kada se vratim iz Ameriku ću ih upoznati, brata mu znam. Nemam strah da ih posetim. Osećam da su opušteni ljudi - govorila je Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti