separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

UZ NJEGA SU SVIM SRCEM! Oglasile se ĆERKE Siniše Mihajlovića, sportista se bori sa opakom bolešću, a zbog reči njegovih mezimica ZASTAJE KNEDLA U GRLU (FOTO)


Iako nisu kraj njega, uputile su mu veliku podršku.


Ceo region je potresla vest da je slavni sportista i trener Bolonje Siniša Mihajlović oboleo od opake bolesti - leukemije. Kako Sinišine naslednice nisu u ovom trenutku uz njega, one su mu putem društvenih mreža uputile reči podrške.

Da podsetimo, na konferenciji za medije, Mihajlović je obelodanio u kakvoj se situaciji nalazi i kakvo je stanje sa njegovim zdravljem.

Autor: Printscreen YouTube/Streaming Pride

Imam leukemiju, u agresivnoj i napadnoj fazi. Potrebno je neko vreme da se izleči, ali sigurno ću pobediti u ovom izazovu - poručio je između ostalog Mihajlović. 

Nakon njegovog obraćanja za medije, stigle su brojne poruke podrške, a njegove mezimice Viktorija i Virdžinija Mihajlović oglasile su se, podržale oca i svima uputile reči zahvalnosti.  

Kažu da bog daje najteže bitke najboljim vojnicima. Čak i ako ne odgovorim svima, hvala vam od srca - između ostalog je poručila Viktorija.  

Autor: Printscreen Instagram

Ratnik. Hvala svima od srca - Napisala je Virdžinija.  

Autor: Printscreen Instagram

Inače, Siniša sa suprugom Arijanom ima petoro dece, Viktoriju, Virdžiniju, Marka, Nikolasa, Miroslava i Dušana koji su sve vreme uz sportistu.  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti