AKTUELNO

Samo Katarinine drugarice znaju za ovu njenu vezu.

Pevačica Katarina Živković započela je ljubavnu romansu sa bogatim momkom iz Francuske. Živkovićeva uživa u ovoj romansi, međutim to krije od očiju javnosti i o ovoj temi ne želi da priča.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: DOKAZ PRAVE LJUBAVI! Marko Marković nije prestajao da ljubi Staniju na kiši, a onda uradio nešto veoma romantično! (VIDEO)

Kako navodi izvor blizak pevačici, njoj je novi dečko ponudio da započnu zajednički život u njegovoj skupocenoj nekretnini u Nici, gde je Katarina skoro boravila.

Foto: Pink.rs

Katarina već duže krije vezu sa dečkom čiji biznis je porodično vezan za Francusku, o tome čak ne priča ni najbližim prijateljima. Tek nekoliko najboljih drugarica i njena porodica znaju za ovu vezu. Ona je nedavno putovala u Nicu, gde on ima svoju kuću u koju ju je pozvao i da se preseli - rekao je izvor i dodao:

Prema navodima izvora, Katarinu su najbolji prijatelji savetovali da se preseli kod svog novog izabranika, a takođe su joj poručili da će se u Francuskoj odmoriti od svih obaveza koje ima u Srbiji.

Foto: E-stock

Njemu je bitno da provode što više vremena zajedno, a kako je on zbog biznisa kojim se bavi vezan za Francusku, teško mu je da često dolazi u Beograd. Sa druge strane i ona dosta radi, putuje na tezge pa ne stiže da otputuje kod njega kada god to požele. Zato joj je on predložio da se preseli kod njega. Nju je to obradovalo jer se zaljubila, ali sa druge strane je svesna da će morati karijeru da ostavi po strani, što ne bi želela. On joj je predložio da tamo snima numere i iz Francuske putuje na tezge, ali je ona svesna da to tako ne bi moglo dugo da funkcioniše. Mislim da je prelomila da se preseli - navodi izvor.

U jednoj izjavi Katarina je poručila da je odlučila da ne priča o privatnom životu i da bi preseljenje bio veliki korak za nju zbog poslovnih obaveza koje ima u velikoj meri. Živkovićeva je istakla i da je sebi obećala da više neće pričati o privatnom životu u javnosti.

Pink.rs

#Katarina Živković

'