AKTUELNO

Voditeljka savetovala Marka da se izvini Luni.

Voditeljka Dušica Jakovljević, pre spektakularne žurke u "Zadruzi 2", razgovarala je u studiju sa drugoplasiranim učesnikom ove sezone Markom Miljkovićem. Ovaj superfinalista odgovarao je i na pitanja koja su mu postavljali gledaoci u okviru emisije "Narod pita".

Foto: TvPink Printscreen

Marko je tokom emisije komentarisao i intervju koji je voditelj TV Pink i urednik portala Pink.rs, Darko Tanasijević obavio tokom večeri sa Lunom Đogani, a Miljković se dotakao i blogerkinog gostovanja sinoć u emisiji "Zadruga - intervju sa pobednikom". Marko je pričao i hoće li se pozdraviti sa Lunom tokom večeri na žurki.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Opet je promenila ploču, u odnosu na ono što je sinoć pričala. Pratio sam sinoć emisiju i ništa me nije pogodilo što je pričala. Pričala je onako... Ne  znam kako bih to opisao. Ne mogu sto posto da vam opišem osećanja. Ovde koliko ljudi ima, ne znam ni da li ćemo se videti u ovoj gužvi. Taj zagrljaj bi opet bio znak da ćemo se pomiriti - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš šta duguješ? Barem zagrljaj i da joj kažeš: "Izvini što ti preksinoć nisam čestitao kako treba" - rekla je Dušica, a zatim je publika njene reči pozdravila gromoglasnim aplauzom.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'