AKTUELNO

Mića opleo po Miljkoviću kada se uključio u program.

Voditelj Darko Tanasijević je večeras u studiju ugostio pobednicu najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" Lunu Đogani koja je odgovarala na njegova pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih 10 meseci, kao i o utiscima nakon veličanstvenog superfinala. Publika je takođe mogla da postavi pitanja pobednici ove sezone Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića večeras se uključio u program TV Pink i tom prilikom podržao pobednicu Lunu Đogani, dok je za drugoplasiranog učesnika i njenog bivšeg dečka Marka Miljkovića imao negativan stav. Mića je izjavio kako je Marko bio veoma proračunat u vezi sa Lunom i da ju je iskoristio da bi sebi obezbedio što bolji plasman.

Foto: Pink.rs/e-stock Ivan Dobričić

Da mi je neko rekao da će Lepi Mića jedini reći vićinu stvari koje ja mislim, da kaže malo delić neke realnosti, onda stvarno ja idem posle da trčim po ulici i pevam kao neka ludača. Ne znam kako da poredim ovo, iznenadila sam se kada sam čula njegov glas. Mića i ja nikada nismo imali dobar odnos, dve godine smo se klali. Ja sam prišla Mići poslednji dan, nakon kada je Marko raskinuo sa mnom, pružila sam Mići ruku i rekla sam mu: "Ne moraš da me voliš, ali za sve si bio u pravu", on je uvek bio u pravu za većinu situacija - izjavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Rečenica koju sam upamtila i koju mi je Lepi Mića rekao jeste: "Ja sam budala, ako mislim da mogu da nađem ljubav u rijalitiju". Skidam kapu za Jovaninu i Sanjinu vezu, ali to je jako retko. Nikada nisam doživela pravu ljubav, da je ovo bila prava ljubav sada bi on bio pored mene. Ja moram da nađem pravu ljubav, ali ne u rijalitiju. To je moj stav od juče i držaću se tog stava koliko god budem mogla - dodala je pobedica ''Zadruge 2''.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'