AKTUELNO

Svi je savetuju da ozbiljno popričaju.

Voditelj Darko Tanasijević je večeras u studiju ugostio pobednicu najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" Lunu Đogani i sa njom popričao o svemu onome što se dešavalo proteklih 10 meseci, kao i o utiscima nakon veličanstvenog superfinala.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka se uključila uživo u emisiji gde se obratila Luni i rekla joj da mora da popriča sa Markom Miljkovićem, čak iako nema mesta pomirenju.

Razočarana sam što su raskinuli Luna i Marko, svi smo očekivali srećan kraj. Luna, mislim da si pogrešila za neke stvari. Krivica je i tvoja i njegova. Morate da razgovarate. Pa i ako ne bude do pomirenja, trebalo bi da se popriča. Marko te tretirao kao princezu. Ja sam previše gledala rijaliti. Znala sam i šta šapuću. Marko je preuzeo odgovornost za sve, branio je i svašta je radio da je štiti. Preplakala sam ceo dan. Ne znam, ne sviđa mi se što si ga otpratila. On je čovek koji delima pokazuje sve. Dobar je čovek i baš joj se predao. Ti si se previše pravdala Sanji, Matoroj i ostalima, on tebe nikada nije ogovarao. Želim ti svu sreću, za nas vas dvoje ste još uvek zajedno. Mislim da postoji šansa da se pomire, ako ne onda da budu odrasli i da popričaju. Oni se i dalje vole - govorila je gledateljka, a onda je Luna rekla:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne iznenađuje me ovo mišljenje. Pre svega bih želela da se zahvalim, tu je bilo previše stvari. Previše stvari je bilo, a ljudi koji gledaju nisu znali kako smo se osećali Marko i ja. Ja sam prva htela da popričamo i dam šansu. Mogla sam i ja da raskinem. On je taj koji je odustao od toga, raskinuo dan pred kraj. Bio je hladan i ubeđen da ja još nisam prebolela Slobu. Jednostavno, ja nisam rekla da Marko greši. Moje greške su to što histerišem. Ja sam kraljica drame. On miran, a ja brzo pucam. Marko je stariji i mnogo gleda na nas drugačije. Previše smo imali svađa. Mislim da bi drugačije funkcionisali napolju. Oboje smo krivi i to je to. Kompromisa nismo imali, smatram da me nije dovoljno voleo - rekla je Luna o odnosu sa Miljkovićem.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

#Luna Đogani

'