AKTUELNO

Cifre samo rastu.

TV Pink tokom jučerašnjeg dana više od 12 sati bila je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, sa dužim intervalima kada je gledanost prelazila 42 odsto celokupnog TV auditorijuma, što će reći da je svaki drugi gledalac u Srbiji bio uz Pink. Odličan podatak je i auditorijum koji je pogledao barem deo našeg programa, a koji se broji sa neverovatmih 2.500.000 gledalaca.

Pročitajte još: TELEVIZIJA PINK OBORILA JE SVE REKORDE: Milioni gledalaca su pratili SUPERFINALE ZADRUGE - NAJVEĆEG RIJALITI PROGRAMA SVIH VREMENA! Nastavljamo da pomeramo granice!

Foto: TV Pink Printscreen

Senzacionalno superfinale najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" pomerilo je sve granice. Nakon 10 meseci ljute borbe, laskavu titulu pobednika i glavnu nagradu osvojila je Luna Đogani. Milionski auditorijum iz celog regiona, a i šire, pratio je dešavanja iz minuta u minut. Koliko je "Zadruga 2" i dalje popularna, govori i podatak da je na popularnoj platformi Jutjub video sa proglašenjem pobednika ušao u trending samo posle nekoliko sati i trenutno je na petom mestu i broji više od 730.000 pregleda, a cifre samo rastu.

Foto: TvPink Printscreen

Video koji ne prestaje da zanima javnosti možete pogledati u nastavku.

M.P.

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'