AKTUELNO

Neviđen sukob dve zadrugarke!

Spektakularno superfinale najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" je prepuno iznenađenja. Veliki šef potrudio se da sve izgleda što glamuroznije, ali su se desile i neke nepredvidive stvari.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija Dobrojević i Luna Đogani ušle su u žestok sukob. Kako je Đoganijeva danas primetila da se Stanija mota oko njenog bivšeg dečka Marka Miljkovića, to joj je večeras zamerila, a zatim spomenula zašto se Anabela Atijas nije pozdravila sa njom.

Moraš da znaš da postoji razlog što ti se nije javila. Meni je moja majka rekla dovoljno, meni ne treba ni Marko, ni ti - rekla je Luna.
Ona mene nije volela ni na "Farmi". Tvoja majka je pričala stvari iz "Farme 6" da bi tebe prala preko mene - odbrusila je Stanija.
Ja sam te poštovala, ti si pokazala svoje pravo lice. Samo da bi se meni naškodilo, ali vi meni ne možete da naškodite - uzvratila je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam priznala svoje greške, ti nisi. Ja sutra ulazim u studio i snimam svoju pesmu i postajem zvezda, šta ćeš ti da radiš? Isto kao što je Bog vratio i meni, tako će i vama - poručila je Luna, pa nastavila:
Povredili ste me ali me niste uništili. Pokazali ste kakvi ste. Danas si namerno flertovala sa mojim bivšim dečkom kako bih se ja osećala loše. Nemoj ti da pričaš o moralu, ti nisi nimalo moralna - nastavila je Đoganijeva.
Sloba te je šutnuo kao slinu. Tako su ti radili i pre. Ja nisam Kija, ja ti nisam konkurencija. Pecaš se na mene, ja sam ti rak rana. Ti si gubitnik, ti napraviš sve da te ostave - odbrusila joj je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'