AKTUELNO

Pobednici emisije "Pinkove zvezde - All Talents" priredili su pravi spektakl u superfinalu "Zadruge".

Gong se još jednom oglasio i voditeljka Dušica Jakovljević je obavestila sve prisutne da je napravljen četvrti presek glasova i da je vreme da još jedan superfinalista napusti najgledaniji rijaliti "Zadrugu 2".

Foto: TvPink Printscreen

Pobednici popularnog takmičenja "Pinkove zvezde - All Talents" Piksi i Zeka pojavili su se na Rajskom ostrvu i dobili gromoglasan aplauz od zadrugara. Oni su tom prilikom izveli i mađioničarski trik, po čemu su poznati i zbog čega su osvojili prvo mesto u spektakularnom takmičenju.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra Subotić im je pomogla u triku sa kartama. Aleksandra je izvukla iz špila kartu kralja karo, a zatim su Piksi i Zeka zapalili papire sa imenima zadrugara i bili spremni da predvide ko ispada sledeći.

Foto: TvPink Printscreen

Dušica je šapnula Ognjenu ime superfinaliste koji je sledeći napustio imanje, a Piksi i Zeka su nastavili sa svojim trikom.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su otkrili da će imanje napustiti Aleksa Savić, ali su nedugo nakon toga priznali da je reč o šali.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je potom podigao Aleksu Savića, Aleksandru Subotić i Suzanu Perović.

Foto: TvPink Printscreen

Amidžić je otkrio da "Zadrugu 2" zauvek napušta Suzana. Savić joj je poručio da se drži, dok joj je Luna poručila da je voli. Suzana se pozdravila sa svima i napustila imanje na skuteru.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Suzana Perović

'