AKTUELNO

Mladi pevač u emisiji je osvojio srce rođene sestre svoje koleginice.

Tema najnovije epizode autorske emisije Sanje Marinković  ''Magazin In'' je Nove moralne vrednosti u Srbiji - kako spasiti sebe?! Spisateljica Isidora Bjelica ekskluzivno će u Magazinu In govoriti o osećuju kada dobiješ "smrtnu presudu" i boriš se sa njom. Isidora će otkriti i zbog čega su je posle godinu dana svi "otpisali", kao i o želji da se zaposli, piše i radi.

Foto: Printscreen

Predsednica parlamenta Maja Gojković ekskluzivno je podelila sa publikom fotografiju svoje prve unuke Nađe.

Foto: Printscreen

Popularna pevačica Rada Manojlović i njena rođena sestra Marija otkrile su detalje svog odrastanja bez majke, kako se brinu o svojoj baki koja boluje od demencije i zbog čega njihov otac ne želi da upozna izabranika svoje ćerke Harisa Berkovića dok je ne zaprosi.

Foto: Printscreen

Ja sam Radin asistent ili potrčko, što ja volim da kažem. Samo da nije gladna, da je ne zoveš, da mi ne čuje glas - rekla je Marija u emisiji ''Magazin In'', a onda je otkrila da je pevač Ljuba Perućica, koji je bio Sanjin gost u emisiji, njen tip i da joj se veoma dopada pa je i sela do njega.

Foto: Printscreen

Glumac Bojan Perić otkriva zbog čega ga zovu "instant" vaspitač. Svoja iskustva sa lečenjem od raka otkrila je i bivša Mis Evrope Dijana Milojković Karić koja je zbog svojih izjava na temu samopuzdanja i borbe sa kancerom dobila najveći aplauz publike.

Foto: Printscreen

Budite uz TV Pink u subotu 4. februara od 17 časova i pratite još jednu uzbudljivu epizodu emisije ''Magazin In''.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Ljuba Perućica

#Radmila Rada Manojlović

#pevač

#pevačica

#sestra

'