AKTUELNO

Sada je pravo vreme da pokažete svoju podršku.

Posle punih deset meseci borbe, smeha, suza, druženja, raskida i pomirenja došlo vreme da se izabere pobednik "Zadruge 2". Spektakularno suprfinale najgledanijeg rijalitija na našim prostorima zakazano je za subotu 6. jul, a ko će odneti pobedu zavisi samo od vaših glasova.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: PRIZNANJA ZADRUGARA SU ME ČESTO POTRESLA: Darko pred superfinale 'Zadruge' otkrio proces pripreme za 'Pitanja novinara'! (VIDEO)

Pripreme za superfinale su u punom jeku, a veče nakon završetka rijalitija i proglašenja pobednika ''Zadruge 2'' očekuje vas neviđena žurka koja će biti održana na luksuznom imanju, a prenos ovog spektakla pratićete uživo na televiziji Pink. Na žurki povodom završetka "Zadruge 2" koja je zakazana za nedelju 7. jul, očekuje nas mnogo iznenađenja. Za provod i sjajnu atmosferu biće zadužena trenutno najveća regionalna zvezda, Maja Berović, ali ni to nije sve.

Do spektakularnog superfinala je ostalo samo još tri dana, zato ne propustite priliku da glasate i izaberete pobednika druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge 2".

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Zadruga 2

'