AKTUELNO

Urednik portala Pink.rs i jedan od voditelja "Zadruge" sumirao je sa nama utiske o ovoj drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

Kao što gledaoci imaju priliku da svakog dana vide, situacije u finalnoj nedelji najgledanijeg rijalitija "Zadruga" je nikad napetija, svi su uzbuđeni zbog velikog superfinala koje je zakazano za 6. jul. Milionski auditorijum jedva čeka da sazna ko će odneti pobedu u ovoj drugoj sezoni koja je postavila nove standarde, a zbog kraja "Zadruge" uzbuđen je i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević, koji je neretko bio i voditelj u Beloj kući, ali je svojim pitanjima u emisiji "Zadruga - Pitanja novinara" stavljao zadrugare na velike muke. Upravo smo sa njim razgovarali o ovoj finalnoj nedelji, njegovim osećanjima i radu na ovako značajnom projektu.

Osećam se umorno, na neki način srećno, a sa druge strane prilično tužno što se završava ovo putovanje koje smo započeli pre deset meseci. Međutim, ostaje mi da se radujem svim onim pričama koje će uslediti, kako u ovoj finalnoj nedelji, tako i po završetku 'Zadruge'. Moje kolege i ja nećemo ostaviti zadrugare tek tako na miru. Pratićemo ih u stopu da saznamo kako se menjaju njihovi odnosi, kakve će epiloge dobiti priče započete tog 6. septembra. Bićemo tu tokom čitavog leta. A svakako se radujem onome što tek predstoji, od septembra - šta nas sve očekuje u trećoj sezoni 'Zadruge', o tome ćemo tek pričati jer će to biti ludilo i šou kakav nismo videli - najavio je Darko već na samom početku

Foto: Pink.rs

Darko smatra da će ova finalna nedelja probuditi mnoge zadrugare, ali ne zna koliko će im to pomoći, jer kako kaže, da gledaoci već imaju svoje favorite i izgrađena mišljenja o svima njima.

Mislim da će dati sve od sebe da se domognu tog čuvenog kadra u finalnoj nedelji i mislim da će pokušati da upotrebe neke taktike da bi pridobili glasače. Da li će im to poći za rukom, ostaje da vidimo. Zaista, ne mogu ni da naslutim ko će odneti pobedu i koga će publika proglasiti miljenikom nacije kada je druga sezona 'Zadruge' u pitanju - rekao je Darko.

S obzirom na to da se našao i u ulozi voditelja i novinara, pitali smo Darka šta je teže.

Teško je i jedno i drugo, i novinarski i voditeljski posao imaju svoju težinu i odgovornost, ali i draž. Možda mi je najteže padalo da ih umirim kad uđem u Belu kuću. Vidite 50 ljudi, 50 različitih energija, 50 šapata, pa se to pretvori u žamor, koji vas dekoncetriše. Ali su te emisije uvek bile i zanimljive, dao sam sve od sebe da to bude tako. Međutim, možda je ipak teže kada sam u studiju i postavljam pitanja koja imaju veze sa njihovim privatnim životima, stvarima koje pokušavaju da izbegnu, o kojima isprva ne žele da govore, ali mi nekako polazi za rukom da pronađem adekvatnu putanju do njih i izvučem neka bolna, teška i potresna priznanja. Iako se čini da mene to ne dotiče, nije tako, ali se trudim da se to ne vidi i da profesionalno privedem posao kraju - bio je iskren Tanasijević.

Foto: Instagram

Ono što verujemo, zanima sve vas, jeste kako izgleda proces pripreme za emisiju "Zadruga - Pitanja novinara", a Darku nije predstavljalo problem da vam to i otkrije.

Pripremanje za emisiju je jedan proces koji traje i traje. Za svaku emisiju se pripremam nedelju dana, a priprema je 'udarnička' tog poslednjeg dana kada se ralizuje emisija. Pratim 'Zadrugu' non stop, ne spavam, gledam što na aplikaciji Klik TV, što na televiziji, pratim portale, Jutjub kanal 'Zadruge'. Ako nešto propustim, uzmem rokovnik, uđem na portal Pink.rs i iščitam sve vesti koje sam možda propustio, pošto ponekad moram i da odspavam. Pogledam sve snimke, izvučem najzanimljivije situacije i pripremim čak nekoliko desetina pitanja i onda krećem u Šimanovce. E tamo počinju one pripreme koje su ništa naspram ovih: frizura, šminka, šta obući - otkrio je Darko.

Darko vas poziva da ostanete uz TV Pink i samu završnicu najgledanijeg rijaliti formata na ovim prostorima.

Pozdravljam vas sve, znam da ćete nas pratiti u finalnoj nedelji i da se nećete odvajati od programa TV Pink. Da to stvarno jeste tako govore i zvanična merenja gledanosti - rekao je Darko.

Nama na kraju ostaje samo da vas pozovemo da pratite finalnu nedelju u kojoj vas od večeras očekuju izbacivanja svakog dana do subote, zatim da i u superfinalnoj noći 6. jula budete uz "Zadrugu" i TV Pink jer ćemo posle deset meseci saznati ime pobednika druge sezone. Ono što takođe ne smete propustiti je i spektakularna žurka povodom kraja "Zadruge" u nedelju 7. jula, kada će nastupiti regionalna zvezda Maja Berović, a prenos ćete moći da pratite uživo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Darko Tanasijević

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Superfinale

#Televizija Pink

#Zadruga - Pitanja novinara

#Zadruga - RTV Pink

'