AKTUELNO

Priča se da nisu u dobrim odnosima, a ovaj potez je sve to opovrgnuo!

Posle 8 godina, nakon što su snimile pesmu ,,Gospodine", pop pevačice Nataša Bekvalac i Emina Jahović su odlučila da ponovo sarađuju, uprkos svim pričama da nisu u dobrim odnosima.

Obe pop zvezde prošle su kroz težak period u životu, te su odlučile da naredni duet bude baš o razvodu.

Foto: TvPink Printscreen

Posle duetske pesme koju su snimile 2011. godine, Nataša i Emina ostale su u dobrim odnosima, o čemu svedoči i činjenica da će posle leta opet udružiti snage i snimiti još jedan hit, koji će ovoga puta opevati krah njihovih velikih ljubavi.

Kako se Emina razvela nakon 10 godina braka od supruga turskog pevača Mustafe Sandala, sa kojim ima dvojicu sinova, a Nataša je, nakon burnog razvoda kroz koji je prošla, sa Lukom Lazukićem prekinula svaki kontakt sa njim, ova pesma najbolje će opisati kroz šta su dve pevačice prošle.

Foto: TvPink Printscreen

Ni Emini, ni Nataši nije stran razvod, a Emina je i te kako bila inspirisana dešavanjima kada je pisala numeru. Odmah se setila koleginice i prijateljice i predložila joj da snime duet, što je Nataša sa oduševljenjem prihvatila. Budući da je pesma “Gospodine” i te kako bila hit, sigurne su da će nova numera dotaći srca mnogih dama koje su prošle kroz sličnu situaciju - govori izvor i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

Budući da se godinama unazad druže, a često i sreću na prestoničkim dešavanjima, Emina i Nataša su se odmah nakon jednog razgovora dogovorile o svim detaljima za novi duet. Čim prođe leto, one će snimiti i spot za pesmu, koji će odmah potom biti predstavljen publici. Jedva čekaju da ukrste glasove, a publika će sigurno biti oduševljena time što će im predstaviti - završava izvor.

Pink.rs

#Emina Jahović

#Luka Lazukić

#Mustafa Sandal

#Nataša Bekvalac

'