AKTUELNO

Na veliku radost mnogih pripadnica lepšeg pola, zgodni mladić je slobodan, ali nagovestio je da mu se jedna devojka posebno dopala.

Aleksandar Petrović, koji se pojavljuje u spotu Svetlane Cece Ražnatović za pesmu "Nevinost", svojim izgledom privukao je pažnju medija, a posebno ženskog pola.

Foto: YouTube screenshot

Ovaj mladić ne krije koliko je zadovoljan što je imao priliku da sarađuje sa najvećom Balkanskom zvezdom.

- Cecinu muziku slušam od malena, i kad su sa mnom kontaktirali ljudi iz njenog tima, nisam mogao da verujem da se to zaista dešava. Moja porodica je bila u šoku, i nisu mi verovali. Ipak, ponosni su na mene, jer je Ceca naša najveća muzička zvezda, i drago im je što sam se pojavio baš u njenom spotu - rekao je maneken o saradnji sa Cecom.

Foto: Printscreen Instagram

Ipak, ono što lepši pol svakako zanima jeste emotivni satus ovog zgodnog manekena, a on sada otkriva da li devojke imaju šanse kod njega.

- Trenutno nemam devojku, ali imam jednu u planu - rekao je Aleksandar, koji ne krije da mu se Cecina ćerka Anastasija Ražnatović i te kako dopada.

Foto: Printscreen Instagram

- Ona je prelepa devojka, a lepotu je nasledila od mame. Voleo bih da je upoznam i da porazgovaram sa njom - priznao je Petrović.

Foto: Instagram

Da li će Ceca upoznati Anastasiju i Aleksandra, kao i da li može da se između njih rodi ljubav, ostaje da se vidi...

Autor: M. Đurović

#Aleksandar Petrović

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'