AKTUELNO

Na sve je spremna zbog dobrog spota.

Popularna mlada zvezda Katarina Živković snimila je spot za svoj novi singl kojim će vrlo brzo obradovati mnogobrojnu publiku. Ona je odlučila da lokacija na kojoj će se snimati spot bude kamenolom, koji odgovara i samoj pesmi. Novina u njenoj dosadašnjoj karijeri je saradnja sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem koji i potpisuje ovu pesmu koja se zove "Klan".

Kamenolom, zato što odgovara potrebama, organizaciji i svega onoga što smo osmislili i videćete krajnji rezultat, jer će to izlgedati presavršeno - rekla je Katarina.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Za potrebe snimanja spota Kaća je ponela usku haljinu pa je kao prava kaubojka pokazala svoju neukrotivu stranu.

Ne, da se razumemo ja sam ja, ovo sam ja (smeh). Pa dobro, mislim realno, takva je pesma i to zahteva i super se osećam u ovome - istakla je lepa pevačica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Katarina je između ostalog i prenela pozitivne utiske o prvoj saradnji sa Cobijem.

Fenomenalno je bilo sarađivati sa Cobijem zaista, prvi put na moje veliko zadovoljstvo, a nadam se ne i poslednji - završila je lepa pevačica.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Kaća je otkrila ekskluzivno samo za portal Pink.rs da će promocija nove pesme biti na njen rođendan 2. jula kada će organizovati veliku žurku za porodicu, prijatelje, medije i kolege.

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Kaćom.

Autor: D. Cakić

#Katarina Živković

'