AKTUELNO

Za bivšu farmerku je ulaganje u novu pozadinu bila i više nego ''pametna'' investicija, pa je dobila i nove poslovne angažmane.

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Tamara Đurić u poslednje vreme zaintrigirala je domaću javnost plastičnim operacijama kojima se povrgnula. Nakon što je na jednoj privatnoj klinici u inostranstvu izvadila četiri rebra, o čemu je Pink.rs prvi pisao, Đurićeva je silikonskim implantima uvećala zadnjicu.

Tamari nije bila bitna cifra kada je o njenoj pozadini reč, pa je iskeširala oko 4.000 evra u novu i raskošniju. Po svemu sudeći, ovo je za bivšu farmerku bila i više nego ''pametna'' investicija, pa je dobila i nove poslovne angažmane.

Tamara je u pregovorima sa nekoliko evropskih prestižnih časopisa čije bi naslovnice trebalo da krasi. Ona će se oprobati u ulozi modela, a tim povodom je oformila i tim ljudi koji će se baviti detaljima ugovora koji se čuvaju u strogoj tajnosti zbog velike cifre koja je u igri - otkrio je dobro obavešteni izvor blizak Đurićevoj za Pink.rs.

Kako bismo proverili ove navode kontaktirali smo Tamaru koja nam je iste i potvrdila, međutim ipak nije želela da otkrije tačan iznos koji joj je ponuđen zbog tajnosti ugovora.

Istina je da sam dobila primamljivu ponudu. Velika cifra je u igri, a da nije tako sigurno je da ne bih pristala. Za nekoliko dana bi trebalo da odem za London da potpišem taj ugovor. Iskreno, još razmišljam da li mi možda modeling više odgovara od pevanja, a svakako da me fotografisanje trenutno više privlači - rekla je Đurićeva za naš portal.

Budući da Tamara u poslednje vreme na društvenim mrežama objavljuje provokativne fotografije i video-snimke sa setova, reklo bi se da poprilično uživa pred blicevima profesionalnih fotoaparata i svetlima reflektora, te da se u ulozi modela odlično snalazi.

Autor: M. K.

#Farma

#Plastične operacije

#Tamara Đurić

'