AKTUELNO

Nije se potpuno oporavio.

Popularni pevač Darko Lazić uskoro će, prema pisanju medija, morati da ode na još dve operacije. Naime, Laziću će lekari morati da odstrane jedan bubreg koji je zbog povreda koje je zadobio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći prestao da funkcioniše.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJE JOŠ: POZNATI KOMPOZITOR DAO OTKAZ ZDRAVKU ČOLIĆU na početku karijere, a onda mu se desio poziv koji mu je promenio život!

Posle nesreće jedan od dva bubrega ostao je disfunkcionalan, ali ga lekari tada nisu dirali misleći da mu neće smetati i da neće biti komplikacija. Međutim, taj bubreg sada izaziva dodatne probleme u Darkovom organizmu, tako da hitno mora da se odstrani - objašnjava dobro obavešteni izvor.

Foto: Pink.rs

To će takođe morati da operiše što pre, ali se on ponaša neodgovorno prema sebi. U posledne vreme Darko ne ide redovno na obavezne terapije i kontrole. Njegovo stopalo još uvek nije zalečeno, iako su lekari bili ubeđeni da će se to regulisati - kaže izvor i dodaje:
Darko uopšte ne oseća stopalo i ne može sa se osloni na njega. Da je slušao savete i instrukcije lekara, i da je išao na terapije i fizikalne vežbe, to bi sada već bilo rešeno. Međutim, on je sve radio suprotno, tako da će trpeti ozbiljne posledice - završava izvor.

Pink.rs

#Darko Lazić

'