AKTUELNO

Pevač izneo svoju verziju događaja iz garaže tržnog centra.

Javnost je bila šokirana vešću da je u subotu Marinko Rokvić nakon kraće svađe oko parking mesta nasrnuo na Ivana Agbabu i njegovu devojku. Ivan Agbaba je u intervjuu za Pink.rs objasnio šta se dešavalo u garaži tržnog centra, dok Rokvić nije odgovarao na pozive i poruke.

Foto: Facebook

Marinko je dao izjavu u policiji, a prema njegovim rečima, devojku nije udario i tuče nije bilo već samo rvanja. Upravo tu reč je upotrebio i Agbaba kada je za naš portal pričao o tome, ali je rekao i da je Rokvić udario njegovu devojku.

Posvađali smo se zbog parking mesta. Mladić koji je trebalo da mi opere auto našao mi je mesto za parkiranje i rekao da tu ostavim kola. Odjednom se pojavila ta devojka, isprečila se i nije htela da se skloni. Iako sam je lepo zamolio i sačekao minut-dva, ona je počela da udara po haubi - ispričao je Rokvić u policiji.

Foto: Privatna arhiva

Nisam udario tu devojku. Ona je skočila na mene i dok sam se gurao sa mladićem, možda sam je odgurnuo. Sigurno joj nisam udario šamar. Mladić je iz gepeka izvadio neki štap i hteo da me bije - rekao je Rokvić.

Ivan Agbaba i njegova devojka su nakon incidenta i razgovora sa policijom otišli u Urgentni centar, a priča će epilog dobiti na sudu budući da je Agbaba najavio tužbu.

Autor: J. V.

#marinko rokvić

#pevač

#tuča

'