AKTUELNO

Da li biste je prepoznali?

Suzana Perović trenutno se nalazi u žiži javnosti nakon što ju je njen emotivni rijaliti partner Miki Đuričić ošamario, a zatim pljuvao i štakom udarao Nadeždu Biljić. Domaća javnost zbog ovih Mikijevih poteza ostala je zgrožena i žestoko je osudila ovakvo njegovo ponašanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Perovićeva danima plače i govori da Mikiju ne zamera što je digao ruku na nju, što je javnost veoma iznenadilo. Mnogi smatraju da je Suzana obrukala sebe svojim ponašanjem pred kamerama, ali i svoju decu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova zadrugarka već godinama je na muzičkoj sceni, a iza sebe ima veliki broj pesama koje je ispratila i video-spotovima. Zanimljivo je i to da je Suzana za spot "Nisi ti Bog" snimila i eksplicitne scene.

Foto: TV Pink Printscreen

Aktuelna učesnica "Zadruge 2" u nekim delovima ovog spota, na sebi nema niša, već leži u kadi okružena sapunicom. Tom prilikom Suzana je u ruci držala čašu šampanjca i nije skidala osmeh s lica.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: NERVIRAŠ ME SA SVOJOM POSESIVNOŠĆU! Marko i Luna se opasno posvađali, on joj rekao sve što mu smeta! Evo kako je Đoganijeva odreagovala na njegove brutalne reči! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Suzana je karijeru započela 1980. godine, kao član tadašnje ženske pop grupe "Aska", a dve godine kasnije predstavljale su Jugoslaviju na izboru za pesmu Evrovizije u Engleskoj. Od 1986. godine započinje solo karijeru.

Autor: S. Kuvekalović

#Suzana Perović

'