separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PAŽNJA, DŽEHVA NA PUTU! Teodora krenula u auto školu: Popravljala šminku na času vožnje, pa otišla u MISTERIOZNI STAN (VIDEO)


Nakon časa otišla u misteriozni stan.


Ekipa emisije "Paparaco lov" u danima za nas pratila je šta radi pevačica Teodora Džehverović, inače učesnica prve sezone rijaliti programa "Zadruga". Tom prilikom ona je uslikana kako seda u automobil auto škole, a ekipa "Paparaco lova" došla je do saznanja da je Džehverovićeva započela časove vožnje.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Podsetimo, u ovakvom izdanju, članovi ove Pinkove emisije uslikali su i pevačicu Aleksandru Živojinović koju su nakon toga samo jednom imali priliku da vide pevačicu za volanom.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Dok je čekala na semaforima da joj se uključi zeleno svetlo, Teodora Džehverović je nameštala svoju frizuru i popravljala šminku. Pevačica je za vreme časa za volanom često komunicirala sa instruktorom, ali i slušala muziku sa radija uz koju je igrala.

Autor: TV Pink Printscreen

Nakon završenog časa Teodora je sela u taksi i uputila se ka jednom butiku, a onda i do jednog stana gde je kod misteriozne osobe provela nekoliko sati.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti