AKTUELNO

Sa svojim sinom o svemu razgovara.

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković u svojoj emisiji ugostila je poznate i zanimljive goste, a među njima bili su pevačica Ana Kokić, frontmen Leksington benda Bojan Vasković, potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović i modni kreator Igor Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEKI LJUDI VAS NISU VREDNI: Trudna verenica Darka Lazića se oglasila na Instagramu! OVOM porukom ostavila sve u čudu! (FOTO)

Sanja je svojim gostima postavila pitanje "Kada vas deca pitaju kako si sve uspeo sam, šta im kažete", a potpredsednica Vlade Srbije je govorila kakav odnos ima sa svojim sinom i kako oni razgovaraju na ovu temu.

Moj sin sada će u avgustu napuniti 17 godina i bukvalno sve zna. Prati političku scenu, sve zna i nekad me nervira zbog tog stava, ali ok. Pita te stvari, ne pita kako ću, nego ja ću uraditi to na taj i taj način, ali ja mu kažem "Izvini, ali moraš prvo da sedneš da učiš, malo zagreješ stolicu, pa kad sve to završiš, možda nešto i bude". Tako da sam ja jedna od tih mama. On ide na test i na kontrolni, pojma nema i kaže "Ja ću biti najbolji" i naravno ne dobije baš to i kažem "I šta smo rekli", a on meni "Pa dobro, deslilo se". Ali ja sam uvek pričala da niko nije stajao iza mene, ja sam imala dvadeset godina kada je moj otac umro i bilo je to vreme kako je bilo, mnogo sam radila, bila sam na postdiplomskim studijama i dva posla i sve što sam mogla, ulagala sam u svoje znanje. Smatram da je to jako važno, da to nekako uvek ostane, mislim da on to zna i ne pričamo više sad mnogo o tome, sad već pričamo koliko on mora da radi, da bi ispunio neki svoj san - istakla je Zorana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink.rs

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Zorana Mihajlović

'