AKTUELNO

Nije bio ljubitelj "besnih" automobila!

Legendarni kralj narodne muzike, Šaban Šaulić napustio nas je pre nešto više od četiri meseca, a svojim odlaskom ostavio je neizbrisivu bol u srcima, kako svojih bližnjih tako i fanova i poštovalaca njegovog lika i dela.

Foto: E-Stock/Kobra

Poslednjih dana u medijima se spekluše o neverovatnih dva miliona evra koje je Šaulić zaradio od bakšiša, a koji se nalaze na tajnom bankovnom računu, a uprkos velikim ciframa koje je zarađivao, folker je bio skroman i neupadljiv kada je novac u pitanju. Prilikom intervjua koji je dala njegova mlađa ćerka, Ilda Šaulić prvi put nakon očeve smrti u jednom u kadrova upao je mali zeleni "fiat stilo" koji je Šaban vozio, a čija vrednost ne prelazi 2.500 evra.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

To je bol za ceo život i ništa više neće biti isto. Bio je veliki čovek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve i što nam je ostavio pesme kroz koje će zauvek živeti. Iako sam slaba na oca, bila sam stabilna kada se sve to dogodilo. Iskreno, ne znam gde sam nalazila snagu - ispričala je Ilda.

Foto: e-stock Miloš Rafailović, e-stock Mirko Rodić

Svojevremeno, on je govorio o tome kako zapravo uopšte nije ljubitelj četvorotočkaša, a posebno bahatih vozača. Šaban je istakao kako bi ga "po 200 šlogova strefilo kad god bi video da ide 200 na sat".

PROČITAJTE JOŠ: OVO JOŠ NISTE ČULI! Poznati glumac otkrio zbog čega NIKAD ne ulazi na glavni ulaz pozorišta, a ovu situaciju će pamtiti do kraja života! (VIDEO)

Pink.rs

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'