AKTUELNO

Goste uglavnom zabavljaju poznati pevači!

Svadbe javnih ličnosti uvek privlače veliku pažnju javnosti, prvenstveno zbog njihovih aktera, a ona i zbog besnoslovnih suma novca koje se izdvajaju za njihovu realizaciju. Nekada su to desetine hiljada evra, a neretko i stotine.

Tako su prošle godine Aleksandra Prijović i Filip Živojinović za svadbu iskeširali preko 500.000 evra, a spekuliše se da su od 900 zvanica, koliko je prisustvovalo venčanju dobili dvostruko više novca.

Foto: Pink.rs

Jedno od poslednjih u nizu venčanja bilo je ono koje su upriličili Dragana Džajić i Miloš Ivanović za koje je svakako izdvojena ogromna suma novca, a govori se da su mladenci dobili preko 100.000 evra kao poklon, plus mnogo skupocenih poklona. Za dobro atmosferu bili su zaduženi Ana Kokić i Saša Matić.

Foto: Pink.rs

Nevena Božović i pilot Nikola Ivanović su za svadbu po nekim tvrdnjama potrošili 70.000 evra, a pevali su Petar Grašo, Jelena Tomašević i The Frajle.

Bogoljub Karić je organizovao kolektivno venčanje gde je u brak stupilo četvoro njegove dece. Venčanje je održano u Hramu Svetog Save sa više od 800 gostiju. Venčanje Lole Smiljanića i Tamare Čupković je veoma propraćeno u javnosti. Mlada je ponela duboki dekolte, a goste je oduševila mladalačka torta na četiri sprata ukrašena cvećem. Na veselju je pevala takođe, Ana Kokić.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs/Mladen S.

PROČITAJTE JOŠ: Kaja ODBILA da prizna da li bi PREVARILA MUŽA SA DŽONIJEM DEPOM, pa otkrila da je ON BIO NJENA PRVA LJUBAV! (VIDEO)

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Danijela Karić

#Filip Živojinovć

#Milan Lola Smiljanić

'