AKTUELNO

Ognjenova transformacija je očigledna.

Nakon vođenja najduhovitijeg jutarnjeg programa, Ognjen Amidžić sproveo je u delo ideju o zabavnoj talk show emisiji - tako je 2008. godine počeo sa emitovanjem "Amidži šou", koji danas ima status jedne od najgledanijih emisija na TV Pink.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Bazirana na humoru, emisija "Amidži šou" ubrzo je osvojila simpatije publike, koja već 11 sezona svakog utorka gleda Ognjena Amidžića i njegove zanimljive goste iz javnog života - muzičare, sportiste, glumce, voditelje, i mnoge druge.

Slobodno možemo reći da je biti 11 sezona među najgledanijim emisija na televiziji veliki uspeh, a Ognjenu su sagovornici bile brojne poznate ličnosti sa javne scene, domaće i regionalne, ali i svetski poznate zvezde.

Tako je Amidžić imao i ekskluzivne intervjue sa poznatim ličnostima sa inostrane javne scene - sa Dženifer Lopez, di-džejem Džunior Džekom, Antonisom Remosom, turskim glumcem Burakom Ozdživitom i mnogim drugima.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim velikog uspeha, očigledna je i Ognjenova promena tokom ovih 11 godina. Zbog toga smo napravili video koji prikazuje Ognjenovu evoluciju od početka emitovanaj emisije "Amidži šou" 2008. godine, pa sve do danas. Zajedno sa Ognjenom, menjao se i studio ove emisije, ali i koncept.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak ono što se nije promenilo je odlična zabava koju Ognjen svakog utorka pruža milionskom auditorijumu, koji verno prati njegovu autorsku emisiju već 11 sezona.

Kroz ovaj video vam dajemo priliku da se prisetite svih izdanja Ognjena Amidžića, a mi mu želimo još mnogo uspešnih sezona autorske emisije "Amidži šou".

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

'