AKTUELNO

Luna bi bila veoma tužna kad bi saznala za sukob svojih roditelja.

Anabela Atijas je tokom gostovanja u emisiji "Magazin In" otkrila da ju je njen bivši suprug Gagi Đogani varao sa koleginicama, ali i prijateljicama što je densera iznerviralo, te je rešio da prekine komunikaciju sa njom jer je, kako kaže, umoran od njenih pokušaja da ga degradira.

On je za naš portal otkrio da više nema komunikaciju sa svojom bivšom suprugom sa kojom ima dvoje dece Lunu i Ninu Đogani.

Foto: Pink.rs

Ja nemam komunikaciju sa Anabelom, posle Dubaija je otišla za Rovinj. Ne želim da rastužim Lunu i da zbog Anabele ne budem u finalu, sačekaću je. Da li će Anabela doći to morate nju pitati, mi ne komuniciramo. Mi smo komunicirali samo zbog dece. Neću joj preći preko toga što je rekla, ne zato što se inatim, nego zato što se to desilo milion puta. Ja ćutim jer podržavam Lunu, da bi ona u nekoj emisiji pričala svašta. Ja preko toga ne mogu da prelazim. Verovatno će u budućnosti imati nekih ispada, pokušaja da me degradira, ali ja sam rešio da prekinem tu priču. Treba da zaboravi na mene, da se okrene svom životu i svojoj porodici - rekao je Đogani u jednom dahu.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

Pročitajte još: UNIŠTILA NJIHOVE ZAJEDNIČKE USPOMENE: Luna JECALA zbog Markovih reči, pa ga ELIMINISALA iz svog života! (VIDEO)

Ovim povodom pozvali smo i Anabelu koja nije želela da komentariše odluku bivšeg supruga da prekine svaku komunikaciju sa njom.- Zaista ne bih ništa da komentarišem na tu temu - rekla nam je Anabela Atijas.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Luna trenutno boravi u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruzi", pa nema predstavu o sukobu svojih roditelja, ali kada bude saznala šta se napolju dešva, nema sumnje da će joj biti veoma teško.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: D. B. ; M. K.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

'