AKTUELNO

Đogani veruje u njihovu ljubav.

Sukob Lune Đogani i Marka Miljkovića traje još od emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" kada je blogerka rekla Marku da ućuti. To je njega iznerviralo, pa se izvikao na nju, a onda mu je ona odbrusila i rekla da prekidaju komunikaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom dana, Luna je želela da se dogovori sa Markom oko kupovine namirnica, ali ju je on ignorisao zbog čega je Đoganijeva bila rešena da izbaci Miljkovića iz svog kreveta. Luna je juče doživela nervni slom zbog Marka, pa je bacila njegovu posteljinu i pocepala detalje koji simbolišu njihovu ljubav.

Gagi Đogani, blogerkin otac je ispratio ovu situaciju i rekao za naš portal da je svim srcem uz Lunu i da navija za njihovo pomirenje.

Foto: TvPink Printscreen

Dođe do neke sitnice i oni se izvređaju najstrašnije. Što se tiče mene još za Novu godinu sam joj rekao da ako bude ušla sa njim u vezu da mora da pazi u šta ulazi, ali u pozitivnom smislu. Ali otkako je ona ušla u vezu sa njim, meni sve to pije vodu. Preterao je on više puta ne samo danas. To je sasvim normalno u vezi. Imao je veliki pritisak od svih devojaka, pa Miljana, pa pitanja. Luna voli Marka, on voli nju. Ja mislim da će se oni pomiriti, to je definitivno. Samim tim što se on vratio u krevet. Neće je on tako pustiti zbog ljubavi koju oseća prema njemu. Kada god je imala te veze, shvatala je to dramatično, svako ispoljava svoj bes na svoj način. Ja sam rekao ja ću se stalno oglašavati, jer sam Lunina podrška. Ja ima potrebu da se oglasim kao Lunina podrška, da bi Lunine fanove ohrabrio. Neke žene mi se javljaju da završavaju u urgentnom centru jer proživljavaju sve ovo kao da je Luna njihova ćerka - rekao je Gagi u intervjuu za Pink.rs povodom današnje svađe Lune i Marka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ENA MI JE PRIZNALA DA JU JE MARKO TUKAO: Zorica otkrila da je Miljković fizički nasrnuo na bivšu, Miljana otkrila da se dopisivala sa njom posle 'ZADRUGE 1'! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. Božović

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'