AKTUELNO

Evo šta je pokrenulo lavinu komentara i zainteresovalo široku javnost!

Stanovnici Bele kuće i milionski auditorijum koji svakodnevno prati dešavanja na velelepnom imanju u Šimanovcima sa nestrpljenjem čekaju svaku "Zadrugoviziju". Spektakularni nastupi zadrugara uvek su jedna od glavnih tema kako u kući, tako i širom narodnih masa koji bodre svoje favorite. Ono što takođe izaziva pažnju su i sukobi koji se često dešavaju zbog kritika članova stručnog žirija, pošto zadrugari određene stvari shvate previše lično, pa se tako zamere popularnim ličnostima koje se uvek potrude da na što bolji način doprinesu ovom šou programu.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan od događaja koji je obeležio poslednju "Zadrugoviziju" je nastup Miljane Kulić. Ona je u previše provokativnoj kombinaciji na sceni nastupala uz pesmu "Ekstra", koju u originalu izvodi pevačica Tina Ivanović. Kako je tema bila imitacije, popularna pevačica Zorica Brunclik zamerila je Kulićevoj na previše skandaloznom nastupu, smatrajući da Tina nikada sebi ne bi dozvolila tako nešto. Miljana, koja je navikla da za crnim stolom ulazi u sukobe sa svima koji imaju različito mišljenje od nje, uvredila je pevačicu, a zatim ušla u sukob sa njom. Ovo je šokiralo sve prisutne, a publika je osudila njen postupak i izviždala je. Zadrugari su takođe bili zgroženi njenim ponašanjem, pa se po povratku u Belu kuću nekoliko puta povela tema o ovoj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko je ova tema aktuelna, pokazuje i to što je snimak ovog sukoba ušao u trending na popularnoj mreži Jutjub, a trenutno je na petom mestu i broji preko 400.000 pregleda. Komentari su uglavnom osuđujući i svi su zgroženi sramnim postupkom Miljane Kulić.

Foto: Printscreen Youtube

Komentare Zorice Brunclik upućene Miljani, kao i spornu situaciju koja se nakon toga dogodila možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pratite i dalje dešavanja u Beloj kući svakoga dana u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Miljana Kulić

#Zadruga 2

#Zadrugovizija

#Zorica Brunclik

'