AKTUELNO

Koja je po vašem mišljenju najbolja?!

Sinoć je održana četrvrta po redu "Zadrugovizija", a spektakla ni ovoga puta nije manjkalo kada su u pitanju scenski nastupi učesnika najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga 2". Najviše pažnje su definitivno privukle i najatraktivnije stanovnice Bele kuće, čiji su minijaturni kostimi više otkrivali nego pokrivali, a jači pol je zasigurno imao u čemu da uživa.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ I MAJA MARINKOVIĆ

Ove dve zanosne zadrugarke su se predstavile duetskom pesmom Ane Nikolić i Raste "Konkretno", a društvo na sceni ima je pravio Bane Čolak. Aleksandra i Maja su na sebi nosile crne kostime koji su otkrivali njihove duge noge i bujne obline.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

MILJANA KULIĆ

Temperamentna Nišlijka je kao i uvek napravila spektakl na sceni samom svojom pojavom, a kada se uz to doda i crni triko, šou je zagarantovan. Miljana je zanosno zaplesala uz hit, Tine Ivanović "Ekstra", a višak kilograma, koji sama priznaje da ima, joj nije predstavljao problem da na sceni da svoj maksimum.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

LUNA ĐOGANI

Modna blogerka i jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija ima velike ambicije kada je muzika u pitanju, a dok čekamo premijeru njene prve samostalne pesme, sinoć su gledaoci imačli priliku da čuju "Moje zlato", koji je izvela sa svojim dečkom Markom Miljkovićem. Luna ni ovoga puta nije propustila priliku da se izazovno obuče i pokaže sve svoje atribute.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

SANJA STANKOVIĆ

Ova plavuša je oduvek važila za jednu od najatraktivnijih u Beloj kući, a ovoga puta je na "Zadrugoviziji" iskoristila sve svoje adute. Sanja se na sceni pojavila u jednodelnom kostimu i uz plesačice izvela pesmu "Baja papaja" i sve prisutne bacila u trans svojom zadnjicom.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

ELEONORA MILJKOVIĆ

Makedonka je sinoć na scenu izašla u ženskom društvu, a lako smo je prepoznali po dugim nogama i zanosnoj zadnjicom koju je istakla u prvi plan. Eleonora je zavodljivo plesala uz "Uno momento", a ne sumnjamo da je muškarcoma pored malih ekrana bila potrebna prva pomoć kada se pojavila.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Koja od atkraktivnih zadrugarki ima najbolju zadnjicu procenite sami!

PROČITAJTE JOŠ: IZA KULISA ZADRUGOVIZIJE! Nakon rasprave Zorice Brunclik i Miljane Kulić, pevačica ušla u sukob i sa koleginicom! NIJE JOJ SE DOPALO ONO ŠTO JE GOGA REKLA! (PAPARACO)

Pink.rs

#Zadrugovizija

'