AKTUELNO

Danas je poznat po stilu, a kako komentarišete njegov izgled na maturi?

Višedecenijska karijera, fenomenalan smisao za humor i autorska emisija koja već 11 sezona beleži fantastične rezultate gledanosti - samo su neke od stvari koje opisuju ovog popularnog voditelja.

Na TV Pink je od 2002. godine, kada je vodio jutarnji program u potpuno drugačijoj formi od svega što je do tada postojalo na domaćim televizijama. Kasnije se oprobao i u drugačijim formatima, u kojima je takođe bio veoma upešan i ubrzo postao prepoznatljivo TV lice.

Iako je danas poznat po odličnom stilu oblačenja, mi smo došli u posed njegove fotografije sa velike mature. Kako je sam rekao za ovu fotografiju, tada nije mogao da se pohvali istančanim ukusom za modu, te nema sumnje da bi modni znalci i te kako imali šta da prokomentarišu o ovoj njegovoj kombinaciji.

Na fotografiji, naš poznati voditelj pozira sa drugom na proslavi mature, a pretpostavljamo da je ovakav stajling bio potpuno u skladu sa tadašnjom modom.

Ipak, na svu sreću, voditelj najgledanijeg lejt najt šou programa , danas se oblači potpuno drugačije, i uvek je u korak sa modnim trendovima.

Ukoliko ga niste prepoznali, pomoći ćemo vam malo - na TV Pink je pre 12 godina vodio šou program "Ćao Darvine", zatim je bio voditelj "Farme", a danas je jedan od voditelja rijalitija "Zadruga". Osim voditeljske karijere, uspešan je i u muzičkoj sferi, te je sa najboljim prijateljem, Marinkom Madžgaljem 2005. godine oformio bend "Flamingosi". Mada sumnjamo da i dalje ne znate ko je na fotografiji, za kraj ćemo vam reći da njegova autorska emisija "Ami G Show" postoji već 11 sezona i predstavlja jednu od omiljenih emisija na TV Pink.

Sada već svi znate da je maturant sa fotografije Ognjen Amidžić, jedno od sigurno omiljenih lica naše televizije! Da li ste ga odmah prepoznali ili je nejgova transformacija drastična!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Matura

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

'