AKTUELNO

Zaintrigiralo ih je to što su brojni svetski mediji prethodnih meseci pisali o meni, a oni su imali želju da iz prve ruke čuju sve o meni - rekla je starleta.

Ekipa jednog od najgledanijih ukrajinskih emitera ovih dana boravi u Srbiji zbog starlete Soraje Vučelić i radi na dokumentarcu o njoj.

Soraja je otkrila o čemu se radi u dokumentarnom filmu u kojem je ona glavni akter.

Foto: Instagram

Iskrena da budem, nekoliko nedelja smo se dogovarali za intervju, to je bio proces jer su oni morali da se organizuju da doputuju u Srbiju. Pozvali su me i poželeli da urade dokumentarac o mom životu, da im pokažem kako zapravo izgleda moj dan, šta sve radim, čime se bavim... Zaintrigiralo ih je to što su brojni svetski mediji prethodnih meseci pisali o meni, a oni su imali želju da iz prve ruke čuju sve o meni - kaže starleta i dodaje da se pred kamerama maksimalno ogolila i ispričala sve detalje, a ukrajinski novinari je nisu nimalo štedeli.

Foto: Instagram

- Pričala sam o ljubavnom životu, njih je takođe zanimalo šta sam uradila na svom telu od estetskih operacija i kako je izgledao posao voditeljke na televiziji. Proveli su nekoliko dana sa mnom, svuda sam ih vodila i pokazala da živim životom kao svaka normalna devojka i da nema ništa tajanstveno u tome - tvrdi Vučelićeva.

Autor: M. K.

#Soraja Vučelić

#Ukrajina

#starleta

'