AKTUELNO

Zbog gromoglasnog aplauza i Žika je promenio svoje mišljenje.

Danilo Župić (26) iz Užica počeo je da se bavi muzikom u osmom razredu osnovne, ali je tek sada odlučio da se prijavi za popularni šou.

Foto: YouTube screenshot

On je otpevao i odsvirao na gitari pesmu Miladina Šobića "Ne pokušavaj mjenjat me".

Žiri se sve vreme osmehivao dok je pevao pesmu, a publika mu je po završetku numere poklonila gromoglasan aplauz koji je trajao nekoliko minuta.

Foto: YouTube screenshot

- Danilo, zapalio si publiku, ali nisi ni mene ostavio ravnodušnom - rekla je Danica odmah.

Ipak, nastala je zabuna, jer su svi mislili da je pesma njegova, autorska, pa je morao da razjasni da ipak nije.

Foto: YouTube screenshot

- Ti odlično sviraš gitaru, imaš odličan nastup, samouveren si, međutim, ja sam mislio da je to tvoja autorska stvar. I veruj mi da sam hteo da kažem da mi Zvuči kao Miladin Šobić neki, iz Užica, ali kad sam čuo da je to njegova stvar, mišljenje o svemu ovome mi je veoma palo - bio je iskren Žika i priznao da mu je bilo dosadno.

- Ja sam odmah znao da to nije tvoja autorska pesma, jer je tvoje predstavljanje bilo na ijekavici, a pesma na ekavici. Zato sam ja od početka slušao tvoje pevanje i tvoj glas, koji je zaista za mene magičan - objasnio je Rasta.

Foto: YouTube screenshot

Ana je priznala da ima dosta talenta i dala mu "da", Žika je zbog rekacije publike posle nastupa dao svoje "da", a Danica i Rasta se nisu nimalo dvoumili da Danilo zaslužuje prolaz u polufinale, pa se sa četiri "da" našao među posebnima.

Autor: V. T.

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'