separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NEHLAĐENA VODA, SLATKIŠI, VOĆE... Ovo su zahtevi koje naše zvezde imaju pred nastupe! EVO KO JE NAJSKROMNIJI!


Može im se!


Nije ništa neobično da muzičke zvezde imaju popularne 'rajder liste' odnosno zahteve šta žele da se nađe u njihovoj garderobi pred nastup ili koncert. Naši pevači i pevačice nemaju velike zahteve, kao neke svetske zvezde, a jedna od najskromnijih je Dragana Mirković.

Naime, iako je Gaga velika zvezda, ona nema posebne zahteve. Kako se navodi, Dragana u svom bekstejdžu želi da ima samo vodu, baš kao i njene kolege iz 'Lexington benda'.

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

I Svetlana Ceca Ražnatović nije zahtevna, a smatra da je rajder lista nešto potpuno normalno.

Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više - izjavila je Ceca nedavno.

Autor: E-Stock/Strahinja Kostić

Dženan Lončarević je imao duži spisak, a ono što ne dozvoljava jeste da mu padne šećer. Tako, pored vode, u bekstejdžu moraju da ga čekaju čokoladne bananice i knedle sa šljivama i kremom, koje su mu omiljene.

Autor: TvPink Printscreen

Pred koncert u Areni, pevačica Seka Aleksić otkrila je da ima samo dva zahteva:

Ono što ja želim je negazirana voda na sobnoj temperaturi što je potpuno normalno zbog grla i glasnica. Ono što je više nego što je ta voda za koju tražim da je negazirana i da nije hladna, a podvučeno je crvenom olovkom, je to da se u bekstejdžu ne puši. Znači cigarete – no!

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti