AKTUELNO

Javne ličnosti sa domaće estrade na svoje WhatsApp naloge postavile su fotografije koje mnogo toga govore o njima.

Aleksandra Prijović

Foto: Printscreen WhatsApp

Poznato je da već više od godinu dana folk pevačica Aleksandra Prijović ne može da se odvoji od svog emotivnog partnera Filipa Živojinovića, pa ne treba da čudi to što je baš njihovu zajedničku fotografiju na kojoj razmenjuju nežnosti postavila kao glavnu na WhatsApp-u. S druge strane, možda je ovo Filipova preventivna mera - svi Prijini udvarači, koji bi želeli da joj pošalju neku romantičnu poruku, videli bi da je ona zaljubljena do ušiju, što bi ih odvratilo od prvobitne namere.

Kristijan Golubović

Foto: Printscreen WhatsApp

Žestoki momak je nakon učešća u rijalitiju "Farma", tokom kojeg je bio preokupiran atraktivnim starletama, rešio da svoju pažnju u potpunosti usmeri ka svojoj supruzi Ivani Veljković. Spekulisalo se da je Ivana u više navrata sumnjala u Kristijanovu ljubav i lojalnost, a izgleda da boljeg dokaza nema od zajedničke fotografije koja krasi njegov WhatsApp nalog.

Radiša Trajković Đani

Foto: Printscreen WhatsApp

Umetnika kojeg domaća publika u najvećoj meri želi da vidi na ovogodišnjem "Exit" festivalu često se na mrežama hvali ogromnim količinama novca koje zarađuje na privatnim veseljima po dijaspori. Na njegovu radost, svi odavno znaju da važi za jednog od imućnijih pevača na estradi, ali se Đani vodi parolom "Što je sigurno - sigurno je", pa svoje bogatstvo pokazuje i na ovoj aplikaciji za razmenu poruka i poziva. Fotografiju svog lica zamenio je skupocenim satom, verovatno kako bi bio u potpunosti siguran da je svima stavio do znanja u kakvim blagodetima uživa.

Nikolija Jovanović

Foto: Printscreen WhatsApp

Ukoliko ne postoji kreativnije rešenje, poput Đanijevog, uvek pravi izvor za glavnu fotografiju na svakoj društvenoj mreži jeste selfi, pa je i lepa pevačica Nikolija Jovanović rešila da "odigra na sigurno".

Ognjen Amidžić

Foto: Printscreen WhatsApp

Popularni TV voditelj već godinama je opčinjen svojim stopalima - na njegovom nalogu na Instagramu njegovi mnogobrojni fanovi ne mogu videti ništa drugo osim stopala u različitim izdanjima, a Ognjen je rešio da jedan od svojih omiljenih aduta predstavi i svima koji se sa njim dopisuju.

Goca Božinovska

Foto: Printscreen WhatsApp

Folk pevačica Goca Božinovska je, čini se, uradila poseban editorijal za potrebe svog naloga na WhatsApp-u, pa je na ovoj mobilnoj aplikaciji zasijala u stajlingu koji na prvi pogled u velikoj meri podseća na srpsku pesnikinju Desanku Maksimović.

Milica Dabović

Foto: Printscreen WhatsApp

Proslavljena srpska sportistkinja i dalje je ponosna na svoje profesionalne uspehe, iako se više ne bavi sportom, zbog čega kolaž fotografija na kojima roni suze krasi njen WhatsApp nalog. Ona se suza ne stidi, emocije rado pokazuje, a možda ju je na ovaj potez motivisala i pesma grupe Hari Mata Hari "Baš ti lepo stoje suze", budući da je poznata kao veliki emotivac.

Andrija Milošević

Foto: Printscreen WhatsApp

Šarmantnog glumca Andriju Miloševića oduševila je fotografija koju je dobio od svoje dugogodišnje partnerke Aleksandre Tomić, pa je rešio da selfi uokviren srcem postavi kao profilnu sliku i svima pokaže da mu u ljubavi cvetaju ruže.

Katarina Grujić

Foto: Printscreen WhatsApp

Atraktivna crnka Katarina Grujić ne ispušta svoj mobilni telefon iz ruke, što je ovom fotografijom i pokazala - kad god se ne dopisuje sa svojim dečkom Nemanjom Buhom, Kaća fotografiše svoje lepo lice i selfije šeruje na društvene mreže, a u jednoj od omiljenih njenih aktivnosti često je ometaju paparaci.

Katarina Radivojević

Foto: Printscreen WhatsApp

Lepa glumica poznata je kao veliki hedonista, a svi oni koji to ne znaju lako će uočiti ovu njenu osobinu ukoliko budu poželeli da joj pošalju poruku putem popularne mobilne aplikacije. Nekadašnja Zone fotografisala je svoje stopalo na jednom od mnogobrojnih putovanja, a zbog toga što je baš ovu fotografiju izabrala kao glavnu, postoji verovatnoća da bi joj se u velikoj meri mogli javljati svi oni kojima su negovana ženska stopala fetiš.

Soraja Vučelić

Foto: Printscreen WhatsApp

Iako su mnogi koji kontaktiraju sa Sorajom mislili da će ih starleta iznenaditi golišavom fotografijom, prevarili su se - iznenađujuće, poznata brineta je ovaj put obučena og glave do pete. Ipak, nije u potpunosti odstupila od onoga po čemu je poznata, pa je i ovaj put u prvi plan stavila jedan od svojih glavnih aduta - zanosnu pozadinu.

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Kristijan Golubović

#Milica Dabović

#Nikolija Jovanović

#Ognjen Amidžić

#Radiša Trajković Đani

#WhatsApp

'