AKTUELNO

Tu nikada nije bilo ljubavi - priznala je pevačica.

Pevačica Andreana Čekić uživa u srećnoj vezi sa svojim izabranikom Markom Miloševićem, koji je još uvek u zakonskom braku sa suprugom Marinom. Folkerki to očigledno ne smeta, pa ne propušta priliku da se javno pohvali svojim dečkom na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Andreana se nedavno i sama razvela od Ivana Miladinovića, koji je bio i član njenog benda, a sada je odlučila da progovori o turbulencijama u braku i prevarama.

Jedno što sam posle razvoda pogrešila jeste to što sam nastavila da radim sa njim i što sam ga ostavila da stanuje kod mene dok ne sredi svoj stan, ali toga sam tek sada svesna. Ne mogu njega da krivim, jer svako radi najbolje kako zna. Mi smo godinama sarađivali, ali sada prvi put kažem pred kamerama da tu nikada nije bilo neke ljubavi, kasnije smo to tek shvatili. Bukvalno sam se jednog jutra probudila, skuvala nam kafu i započela temu sa njim uz rečenicu: "Srećo moja, daj da priznamo jedno drugom da se ne volimo kao muž i žena - rekla je Andreana u jednoj emisiji i nastavila o prevari:

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam komentarisala priče da me je varao, ali ja sada mogu da tvrdim da jeste. Ženu ne možeš da lažeš, ona to mora da zna, samo bi trebalo da prizna sebi. Ja sam priznala - kaže pevačica.

Foto: Pink.rs

Andreana je rekla i da je sada srećna i ispunjena sa novim dečkom i da je njen partner oženjen, ali samo papirološki.

Foto: e-stock agency

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI UČESNIK 'ZADRUGE' U PETOJ DECENIJI POSTAJE OTAC! Duško Radonjić će dobiti SINA, a za Pink.rs otkrio je kako je njegova ćerka Andrijana reagovala na vest da će dobiti još jednog brata! (FOTO)

Pink.rs

#Andreana Čekić

'