AKTUELNO

Šta ju je navelo da ovo napiše!

Pevačica i nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga 2", Kristina Kija Kockar, jedna je od najpraćenijih domaćih zvezda na socijalnim platformama, a njene objave uvek privuku veliku pažnju.

View this post on Instagram

#judge @pinkovezvezde.official #kijakockar

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Ovoga puta Kija je na svoj Instagram nalog postavila fotografiju iz detinjstva, a uz nju je i napisala stihove iz pesme "Until the end of time", repera 2Pac-a.

U vreme opasnosti, nemoj zamrznuti vreme da budeš Gangsta(G's) Pratite moje vođstvo, ja vam nudim sve što vam treba. Igra i trening obuke da se napravi G's. Zapamti me, kao izgnanik zabranjen. Još jedan album je ono što sam ja, više sirov sam dok ne vidim svoj kovčeg sahranjen kao g(gangsta) dok me ceo svet pamti do kraja vremena - glase stihovi ove pesme.

Kristina je objavivši ovu fotografiju dobila gomilu komplimenata i lajkova od strane svojih fanova, a šta je želela da nam poruči ovom objavom ostaje nam nepoznato.

PROČITAJTE JOŠ: U PRVOJ SEZONI 'ZADRUGE' BILA JE ČESTO SPOMINJANA, a sada je Sloba Radanović pokazao koliko je ponosan na svoju majku Draginju i uputio joj moćnu poruku! (FOTO)

Pink.rs

#Kristina Kockar

'