AKTUELNO

Pevačica je u panici je da će začeće prirodnim putem ići teže zbog njenih godina, pa je zato odlučila da odmah nađu alternativu.

Nakon što je pronašla sreću kraj sportiste Uroša Domanovića, pevačica Goga Sekulić odlučila se na veoma bitan korak u životu.

Goga je rešila da ide na veštačku oplodnju, kako bi se Uroš i ona što pre ostvarili u ulozi roditelja.

Pevačica planira da u februaru dođe iz Ciriha u Srbiju, gde će početi da se priprema za veštačku oplodnju, ali će sama oplodnja biti urađena u Švajcarskoj.

- Goga i Uroš su nestrpljivi da dobiju dete, zato su rešili da probaju sa veštačkom oplodnjom kako bi ona što pre zatrudnela. Nedavno su počeli da rade na bebi, ali za sada nisu imali uspeha - kaže izvor blizak novopečenom bračnom paru.

Osim toga, Gogi se žuri jer joj biološki sat otkucava i zato što se svaka trudnoća posle 35. godine vodi kao visokorizična.

- Goga u februaru puni 40 godina. Smatra da baš zbog toga mora da rodi dete što pre. U panici je da će začeće prirodnim putem ići teže zbog njenih godina, pa je zato odlučila da odmah nađu alternativu. Uroš ju je podržao i maksimalno je uz nju. I on jedva čeka da postane tata - dodao je izvor.

Foto: Pink.rs

Prema njegovim tvrdnjama, pevačica će kontrolne preglede i pripreme za veštačku oplodnju raditi u beogradskoj bolnici "Narodni front".

- Ona već ima zakazane neke preglede, tako da će čim dođe iz Ciriha, gde je trenutno, otići kod ginekologa. Nervozna je zbog svega toga, jedva čeka da joj doktori kažu da je trudna, ali ima Uroševu veliku podršku, pa joj to pomaže da se nosi sa trenutnom situacijom - završava izvor.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Goga i Uroš su zajedno samo sedam meseci, a već se venčali, i to u decembru. Par se venčao tajno u Cirihu pred nekoliko najbližih prijatelja. Oni i danas taje da su stali na ludi kamen, ali nikome nije potpuno jasno zašto ne žele da potvrde ovu srećnu vest.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. Đurović

#Goga Sekulić

#Trudnoća

#Uroš Domanović

#pevačica

'