AKTUELNO

Iz za sada nepoznatih razloga, folk pevačica već četiri godine ne razgovara sa svojim nekadašnjim prijateljem.

Folk pevačica Mira Škorić od 2013. godine ne razgovara sa svojim kolegom i nekadašnjim prijateljem Željkom Joksimovićem, sa kojim je poslednji put nastupala na trgu u Kruševcu pre četiri godine, od kada im se putevi razilaze.

Foto: Kobra

Iako se ne druži sa Škorićevom, Željko je i dalje blizak sa njenim bivšim mužem Vasom Jeremićem, sa kojim se redovno viđa.

Mira i Željko su se redovno družili. Škorićeva je cenila i poštovala Željka, ali to prijateljstvo je puklo preko noći. Nisu se čuli, a ni videli već četiri godine. Mira je u svojim obavezama, a Željko je preokupiran porodičnim stvarima. Međutim, Željko je ostao u kontaktu s Mirinim bivšim mužem. Iako stanuje blizu Škorićeve na Vračaru, kod njega odlazi redovno sa suprugom Jovanom, a kod nje ne svraća. Joksimovići su čak nekoliko puta odlazili na letovanje s njim i njegovom suprugom u Grčku - otkrio je izvor.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

On je dodao i da Miri nije previše stalo do toga u kakvom će odnosu biti sa Joksimovićem.

- Pevačici je potpuno svejedno da li je u kontaktu sa Željkom ili ne. Ona i dalje njega ceni kao muzičara, ali ne želi da mu se prva javi. Njih dvoje nisu u svađi, ali nisu ni u kontaktu - otkrio je dobro obavešteni izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Bračni par Joksimović nije želeo da se oglašava ovim povodom, a da li će uskoro neka od zavađenih strana popustiti i načiniti prvi korak ostaje da vidimo.

Foto: undefined

Autor: D. Tanasijević

#Mira Škorić

#Svađa

#pevač

#pevačica

#Željko Joksimović

'