AKTUELNO

I njega zanima kada će napokon to učiniti!

U srpskoj prestonici danas se održalo crkveno venčanje pevačice Danijele Karić i koreografa Ivana Mileusnića. Njih dvoje su se zavetovali jedno drugom u Hramu Svetog Save, a za ovu priliku odlučili su da nose narodne nošnje, što je mnoge oduševilo.

Foto: Pink.rs

Nakon crkvenog venčanja u jednom prestoničkom restoranu održano je veliko slavlje, kom je prisustvovalo i dosta poznatih ličnosti poput Aleksandre Troicki, Snežane Dakić, Dragana Kojića Kebe sa suprugom, Merime Njegomir, Ive Štrljić i mnogih drugih. Među njima su bili i Vujadin Savić i Mirka Vasiljević, koja se poslednjih dana našla u žiži javnosti zbog jedne svoje izjave, o kojoj sada nije želela preterano da polemiše, ali je istakla da je uvek tu da sve objasni.

Foto: Pink.rs

Ona je istakla da se veoma raduje današnjem slavlju, te da će sigurno i zaigrati.

Lep je i radostan povod, treba da ih bude više. Došla sam da se super zabavim, uživam u njihovoj sreći i ljubavi - rekla je Mirka.

Na pitanje kada će napokon Vujadin i ona stati na ludi kamen, glumica je otkrila da je njen nevenčani suprug upravo u kolima pitao kada će oni to učiniti:

Sad me je to u kolima pitao, rekla sam "Biće, biće". Volimo svadbe i takva druženja, rekla sam mu "Čekaj da odemo na odmor, pa ćemo videti" - rekla je Mirka.

Foto: Pink.rs

O čemu je još glumica pričala pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić

#svadba

'