AKTUELNO

Iako proživaljava pravu dramu zbog smrti svog emotivnog partnera, poznatoj pevačici utehu nisu pružili najbliži članovi porodice.

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić, nakon više turbulentnih životnih perioda koji su na nju ostavili traga, trenutno prolazi kroz, čini se, najveću životnu dramu.

Foto: Youtube

Njoj je pre nekoliko dana preminuo emotivni partner sa kojim je živela u Italiji, a njegov odlazak joj je veoma teško pao.

Foto: Instagram

Sedam sati sam gledala samo tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš. Pokušaću da te učinim živim kroz pesme i knjige, jer sada kada si fizički nestao zbog smrdljivog šprica, i mene je samo pola. Nisi ti, srećo, mogao drugačije, previše si shvatao koliko je smrdljiv ovaj svet. To govno te je spasavalo bola i realnosti koju život nosi. Razumem te, ljubavi jedina, i dušo moja napaćena. Šta sad i koga da zamišljam noću kada legnem? Eto, emotivno sam sazrela bolje da nisam. Spavaj mirno, oko moje najlepše, ja sam od noćas udovica - napisala je Dunja na Fejsbuku i rastužila sve koji je prate na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Instagram

U ovim teškim trenucima, Dunja je očekivala da će, bar, imati podršku najbližih članova porodice. Međutim, izgleda da je ona izostala, što je pevačicu veoma povredilo.

Ona je objavila Vajber prepisku sa majkom koju je najstrašnije napala zbog toga što joj nije pružila utehu sada kada joj je najpotrebnija.

Foto: Printscreen Facebook

Sram te bilo u ime svih žena koje ne mogu da imaju decu, zbog toga što si ti mogla, jer ti nisi zaslužila psa, a kamoli dete! - besnela je Dunja, a nakon poslednje poruke, majka joj nije odgovorila.

Foto: Youtube

Autor: D. Tanasijević

#Dunja Ilić

#Italija

#Smrt

#pevačica

'